Du er her

2024-06-27

Vi sees på Arendalsuka!

Vi gleder oss og håper vi sees. 

FRA GRØFT TIL GRØFT

Mandag 12.8 2024 14.00 - 15.00 Havnegata 4, 2. etg.

En debatt om svingninger i den faglige tilnærmingen rundt de svakeste i samfunnet. Vi opplever stadig at den faglige tilnærmingen innen psykisk helse,  barnevern og helse og omsorgstjenester endrer seg.  Psykologspesialist Zemir Popovac vil bidra med faglig innsikt. Popovac er en ettertraktet foredragsholder, kursholder og gjesteforeleser ved en rekke høyskoler, universiteter og andre utdanningsinstitusjoner (bl.a. på spesialistutdanningen for norske psykologer).

PRESENTASJON AV FORSKNING PÅ BARNEAVHØR

Tirsdag 13.8 2024 13:00 - 13.30, Havnegata 4, 2. etg.

Barn lærer tidlig å tilpasse sine uttalelser til omgivelsene. Dette er en viktig sosial ferdighet, som virker som olje i det sosiale maskineriet.På den andre siden gjør dette barn og unges uttalelser upålitelige, både som kilde til faktiske hendelsesforløp, og som kilde til å forstå et barn. 

Gjennom en kontrollert gruppestudie, vil det bli presentert forskning på hvor pålitelige barns utsagn er. Videre vil vi drøfte hvordan forskning innen en fagretning både kan brukes til å utvikle egen og andre fagretninger, og viktigheten av at de ulike fagretningene bidrar i utviklingen av hverandre. Kristin Arildset er fagleder i Bohab og har bachelor i læringspsykologi og master i atferdsvitenskap. 

Fler nyheter

Team Olivia Norge og Humana omsorg og assistanse slår seg sammen
2024-06-03

Team Olivia Norge og Humana omsorg og assistanse slår seg sammen

I vår ble det kjent at Humana omsorg og assistanse hadde til hensikt å kjøpe Team Olivias norske virksomheter med bl.a BoHab AS. I slutten av april godkjente Konkurransetilsynet oppkjøpet og 3. juni 2024, ble oppkjøpet av Team Olivia Norge en realitet.

Alle selskapene fortsetter inntil videre som selvstendige selskap, men med felles organisering.